******

2014

Här samlar vi nyheter och lite kommentarer och bilder kopplat till det som hänt i bygdegården. Kommande evenemang presenterar vi alltid under ”På gång…”


Grillkväll…

Ordförande Thomas presenterar sig och bygdegårdsföreningens nya styrelse.
På bilden saknas Ingvar, vice ordf.

Den 21 maj bjöd styrelsen för Skölvene bygdegårdsförening till grillkväll utanför bygdegården.  Med start vid 18-tiden kom ett 80-tal intresserade och hungriga personer i alla åldrar. Vi hade några veckor tidigare lagt inbjudan i postlådorna i de närmaste byarna. Inbjudan fanns också på bygdegårdens hemsida.

Efter presentation av den nya styrelsen bjöds på korv och bröd och senare kaffe och kaka. Ca 160 korvar gick åt. Vädret var fint och styrelsens ordförande med sällskap hade tagit med häst och vagn där barn och vuxna fick följa med på en åktur. Det var lika populärt bland de vuxna som bland barnen!

Under kvällens lopp hörde sig styrelsen för vad de församlade skulle vilja se och uppleva i bygdegården. Vi fick in ett antal tips och önskningar från de församlade som nu ska utvärderas och förhoppningsvis skall kunna bli underlag för kommande aktiviteter.

Tack alla som kom för en trevlig kväll!
hälsar styrelsen.

grill_2639w

Bygdegårdsföreningen 60 år – firades med räkafton…

Lördagen den 27 september 2014 firade vi bygdegårdeföreningens 60-årsjubileum. Drygt 80-talet personer hade hörsammat inbjudan till en festlig kväll med räkor, tilltugg och trevlig samvaro i fokus.

Mycket uppskattad musikalisk underhållning av trubadur Christian Larsson. Jonny Knutsson berättade historier.